card i LOVE U

Islamic Clock

Isnin, 13 Mei 2013

Loving

Hari ini aku dapat juga sms dari my lovely. Alhamdulillah aku masih berkesempatan untuk membaca mesej itu. Terima kasih sayang. 
Just for anyone that I love


When I say I LOVE YOU,
Please believe it's true.
When I say forever,
Know I'll never leave you.
When I say goodbye,
Promise me you won't cry.
Cause the day I'll be saying that would be the day I die.

### Tetiba ###

Awal2 pagi lagi aku dapat panggilan telefon dari rumahku. Rupanya mak yang telefon tapi disebalik ceritanya  terselit sedikit kesedihan disitu. Rupanya semalam abah mimpikan aku sampai nangis2. Tu la sebab awal pagi mak dah telefon. Atas permintaan abah rupanya. Sambil cakap dgn aku abah nangis2 plak..Erm tak tahula betapa sedihnya mimpi abah tu sampai aku kat sini dengar jer abah nangis terus rasa sebak sangat.

 MAK DAN ABAH KAK SAYANG MAK DAN ABAH SANGAT2.

Ahad, 12 Mei 2013

Buat Tatapan Kekasihku

Sayangku Azlan,
Maafkan aku sekiranya aku tak pandai menjaga hatimu,
Tapi aku ingin kau tahu bahawa hati ini hanya milikmu dan cinta serta sayangku hanyalah untukmu.

Sayangku Azlan,
Tidak ku tahu bagaimana aku ingin memberitahumu bahawa aku sangat merinduimu meskipun hatiku terusik dengan kata2mu,
Tapi walaupun sedemikian aku tetap mencintaimu sehingga akhir nafasku.

Sayangku Azlan,
Saat kau membaca coretanku ini,
Aku ingin kau tahu bahawa aku sangat merinduimu,
Pulanglah sayang ke pangkuanku,
Lupakanlah apa yang telah berlaku,
Ingatlah segala peristiwa manis antara kita,
Hilangkanlah perasaan merajukmu itu,
Sesungguhnya aku tak dapat menanggung perasaan ini lagi.


Sayangku Azlan,
I LOVE YOU SO MUCH,

ikhlas dariku,
kekasihmu :)

Anak2 kecilku yang comel2 dan manja2

Nih anak sedara yang sulung "Balqis Nureen Damia"

Nih anak sedara yang ke3"Nur izzatul Syifa"

Nih plak anak sedara yang ke2 "Mohd Ilham Azim"

Nih anak sedara yang ke4 "Mohd izzul Fikry" lebih mesra dgn panggilan CONKI

Nih anak sedara yang ke5 "MOhd ikram Izzuddin" abang dia panggil lut Am.

Nanti bakal menyusul lagi mungkin dekat hujung tahun nanti. :)

kenangan terindah kami

Seronok sangat time ni. rasanya ni la first time kami dua p kenduri kawen member berdua..hehehe :)

Biarlah walau ada orang disekeliling cakap kami berdua x sepadan sekalipun yang penting kami bahagia dan hati kami berdua bersatu menjadi satu. 
"Mom N Dad hope both of u will bless our relationship"

Ni gambaq sayang waktu kecik2. Tapi xla kecik sangat, mungkin xcilap waktu tu umuq sayang dalam 6 tahun camtu. :)


sayangnya aku kepada Dia

Sejak pertama kali bertemu dengan dia setelah beberapa tahun terpisah cinta kami mula berputik kembali. Ini  kerana DIA telah berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan nombor telefon aku dari kenalan2ku. Alhamdulillah, setelah beberapa bulan memulakan bicara akhirnya kami bersepakat untuk menjalinkan hubungan ini dengan lebih serius iaitu sebagai pasangan kekasih. Kini hubungan kami telah hampir menjangkau 4 tahun. Banyak dugaan yang kami hadapi sepanjang hubungan ini. Tapi insyaALLAH atas restu ALLah kami memohon supaya hubungan kami akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat.AMIN..

Sesungguhnya Aku terlalu menyayangi Dia dan ingin hidup bersama dengannya.


.....takdak tajuk....

erm ntah nape rasa geram jer akhir2 nih. skung nih buat pengetahuan semua aku sedang menuntut disalah sebuah IPTA. memandangkan sekarang telah melangkah ke tahun 3 yang mana tahun yang agak sibuk sebelum melangkah ke tahun 4 yang lagi2 sibuk bermacam-macam masalah melanda.bayangkanlah korang, rumah aku nih berhadapan dengan bangunan lelaki tapi aku tahula jaraknya jauh, akan tetapi jarak itu masih tidak dapat membataskan pemandangan seseorang untuk memerhatikan kita even dari jarak sedemikian, hurm taktawla aku apa yang syok nyer buka luas2 tingkap. nak tayang body ke apa xtahu.penat ditutup tapi dibuka pula.tension aku.